Καθαρισμοί Γυμναστηρίων, Νοσοκομείων, Σχολείων, Παιδικών Σταθμών - Παιδότοπων, Εκθέσεων, Κινηματογράφων

 
 
Καθαρισμοί Γυμναστηρίων & Σχολείων
 
 
 
Η εταιρεία Keep Clean αναλαμβάνει υπεύθυνα τον καθαρισμό γυμναστηρίων, νοσοκομείων, σχολείων, παιδικών σταθμών, παιδότοπων, εκθέσεων, κινηματογράφων παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και χρησιμοποιώντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα του καθαρισμού μεγάλων και απαιτητικών χώρων.
 
 
 
 
Ειδικότερα σε συνθήκες όπου η καθαριότητα και η υγιεινή αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση και προτεραιότητα, ο σύγχρονος εξοπλισμός και τα οικολογικά προιόντα καθαρισμού μπορούν να προσφέρουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Με μηχανήματα τελευταίας γενιάς προσφέρουμε στον χώρο σας (γυμναστήρια, νοσοκομεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, παιδότοποι, εκθέσεις, κινηματογράφοι) φροντίδα, καθαριότητα, αποστείρωση και απολύμανση εξασφαλίζοντας σας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας:

  • ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ για τον καθαρισμό και το γυάλισμα κάθε είδους δαπέδου όπως μάρμαρο, πλακίδια, πλαστικό βιομηχανικό δαπεδο, όπως επίσης μοκέτες και χαλιά.
  • ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ της εταιρείας Kärcher για τον βαθύ βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση όλων των επιφανειών χωρίς την χρήση χημικών προιόντων. Καθαρισμός με τη χρήση πανίσχυρου ατμοκαθαριστή που προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στην απομάκρυνση ρύπων και μικροοργανισμών χωρίς τη χρήση χημικών.
  • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ μαλακών και υφασμάτινων επιφανειών, όπως μοκέτες, χαλιά, στρώματα, καναπέδες, καθίσματα. Τα σύγχρονα μηχανήματά μας καθαρίζουν, αποστειρώνουν, απολυμαίνουν κάθε επιφάνεια προσφέροντας ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον χωρίς χημικά και χωρίς αλλεργίες.
  • ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΑΠΕΔΩΝ της εταιρείας Nilfisk, ένα μηχάνημα νέας γενιάς που προσφέρει προηγμένο και αξιόπιστο καθαρισμό δαπέδων και επιφανειών.
  • ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ για τον καθαρισμό τοίχων και επιφανειών.
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΩΘΡΑ για άψογα αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου.
  • Επίσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό υαλοπινάκων.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού εκτελούνται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Όλες οι εργασίες παρακολουθούνται από επόπτη της εταιρίας μας, ο οποίος επικοινωνεί άμεσα μαζί σας για τη βέλτιστη συνεργασία μας και την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας ανάγκη και να σας ενημερώσουμε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές!
 
 
 
 
Καθαρισμοί Χώρων Keep Clean
 
Αρβανίτη 2
144 52 Μεταμόρφωση
 
Τηλέφωνο 210 2829913
 
Κινητό τηλέφωνο 6984 610005
 
 
Zappas travel - Όροι χρήσης της εταιρίας